VAIG COM LES AUS - Joan Manuel Serrat

GUITARRA DEL MES脫N - Joan Manuel Serrat

La letra de la canci贸n VAIG COM LES AUS - Joan Manuel Serrat .

Vaig com les aus quan ha perdut el fill, que giravoltem sense haver consol, amb crits de sang alerten son estol com si lo m贸n entr茅s en gran perill. E giravolten sens defalliment entorn del lloc on lo fill han deixat e no els par vera la veracitat perqu猫 els daria molt major turment. Des del mat铆 fins que s'ha post lo jorn, amb son rodar inquieten l'espai, diuen que en ells dolor no es pondr脿 mai, puix que mai m茅s no hauran lo fill entorn. Sols a la nit, ven莽uts per l'enderroc, tornen al niu com a desert castell, senten lo cor de sobte fosc i vell e s'adormissen amb la son del roc. L'ensendem脿, amb un volar pen貌s, abandonant lo niu, l'arbre i el riu, van a l'encal莽 d'un indret m茅s gald贸s: per貌 en cap lloc lo seu infant no viu. Aix铆 jo vaig, perdut de mi mateix, a mi mateix cercant-me eternament.
Mes jo s贸 mut e mut lo meu lament, car gorja endins lo meu dolor se peix.

_________________

Puedes valorar esta letra a continuaci贸n y comentar que te ha parecido.
Descubre m谩s letras de Serrat y de tus canciones favoritas en nuestra web

隆Haz clic para puntuar esta entrada!
(Votos: 0 Promedio: 0)